Slimme oplossingen voor thuis

11 december 2022

Ben je bekend met het smart home systeem? Tegenwoordig zijn er al vele grote merken bij ingesprongen, een slim thuis systeem om het leven gemakkelijker te maken. In deze blog gaan we kijken naar een aantal van de beste smart home, slimme oplossingen voor thuis.

Ring deurbel 3 plus

Een goed voorbeeld van een slimme thuis oplossing, is een ring deurbel 3 plus. Videodeurbellen bestaan nog niet lang, maar zijn al razend populair vanwege de vele voordelen.

Een deurbel camera is namelijk ontzettend handig om je eigen veiligheid te verbeteren. Je kunt namelijk gemakkelijk praten met mensen via de app op je telefoon en zij kunnen via de deurbel antwoorden. Uiteraard kun je ook iedereen zien, die niet aanbelt maar wel voor je huis beweegt.

Slimme verlichting

Er bestaan ook smart home verlichtingsinstallaties. Je kunt je verlichting dan naar wens instellen in felheid, maar ook uitschakelen vanaf je telefoon. Zo hoef je nooit meer te lui te zijn om op te staan en de lamp uit te schakelen. Of onnodige energie gebruiken als je niet thuis bent.

Er zijn ook vele lichtkleuren die je kunt kiezen met een smart home lampen systeem, zo krijg je altijd de sfeer die je wilt!

ring deurbel 3 plus

Robotstofzuiger

Is stofzuigen en dweilen niet je favoriete bezigheid? Een robotstofzuiger zal het werk voor je doen. Tegenwoordig hebben ze ook al een dweilfunctie. Je kunt het via je telefoon instellen dat er op de gewenste tijd gezogen zal worden. Het zal dan ook altijd schoon zijn als je thuis komt! Het enige wat je hoeft te doen is de robotstofzuiger schoon te maken.

Hiermee kun je ontzettend veel tijd besparen die je kunt investeren in nuttige zaken, zoals werken of de nodige ontspanning zoeken.

Slim strijken

Ja, je leest het goed, tegenwoordig zijn er zelfs slimme strijkplanken die het werk voor je doen. Deze kan automatisch de stof detecteren en de instellingen daarop aanpassen. Ook de bewegingen zullen naadloos en kreukvrij zijn.

Zijn er klusjes in het huishouden die je niet leuk vindt? Je bent vast niet de enige en tegenwoordig zijn dan ook voor de meeste taken slimme oplossingen om het leven gemakkelijker te maken.

Wil je meer weten over de evolutie van bedrade naar draaloze oortjes? Je leest het in deze blog!

Lees ook:  De evolutie van oortjes: van kabel naar draadloos

Meer nieuws