Veelgestelde vragen

Dit duurt ongeveer 1.5 uur!

Net zoals bij de Apple AirPods gaan ook onze draadloze oordopjes 3 tot 4 uur mee (afhankelijk van verschillende omstandigheden).

Wij hanteren geen verzendkosten! Gratis verzending voor alle pakketten die wij verzenden 🙂

Deze draadloze oordopjes zijn geschikt voor alle telefoons met een Bluetooth ondersteuning vanaf versie 4.2 (Android, iPhone, Huawei etc.)

Ja dat is mogelijk, er is een microfoon ingebouwd!

Onverhoopt kan het bij PostNL gebeuren dat een pakket iets langer in het depot zit. Heb je de bestelling 2 dagen na de oorspronkelijke leverdatum niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice, wij starten dan samen met PostNL een onderzoek.

Wij accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, MasterCard, VISA, PayPal, SOFORT en nog veel meer betalingsmethodes. Er zit altijd een geschikte manier van betalen voor je bij!

Hoewel we ieder product grondig controleren voordat we het opsturen kan het zijn dat een product toch defect is bij aankomst. In dat geval horen we het graag op de klantenservice en sturen we je een nieuw product op.

Bestellingen die geplaatst zijn worden dezelfde dag verwerkt. De levertijd bedraagt over het algemeen 1 tot 3 weken. Wij versturen binnen uiterlijk 5 dagen een track & trace toe per e-mail. Over het algemeen ligt de gemiddelde levertijd rond de 2 weken. Door gebruik te maken van internationale verzending kunnen we lage prijzen en gratis verzending hanteren. Je ontvangt vanuit PostNL een e-mail over wanneer het pakket is aangekomen in het depot en wanneer het uitgeleverd zal worden.

Load More

Een andere vraag?