Veelgestelde vragen

Dit duurt ongeveer 1.5 uur!

Net zoals bij de Apple AirPods gaan ook onze draadloze oordopjes 3 tot 4 uur mee (afhankelijk van verschillende omstandigheden).

Voor pakketten naar Nederland hanteren wij verzendkosten van €3,95 inclusief BTW en voor pakketten naar België hanteren wij verzendkosten van €5,95 inclusief BTW.

Deze draadloze oordopjes zijn geschikt voor alle telefoons met een Bluetooth ondersteuning vanaf versie 4.2 (Android, iPhone, Huawei etc.)

Ja dat is mogelijk, er is een microfoon ingebouwd!

Onverhoopt kan het bij PostNL gebeuren dat een pakket iets langer in het depot zit. Heb je de bestelling 2 dagen na de oorspronkelijke leverdatum niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice, wij starten dan samen met PostNL een onderzoek.

Wij accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, MasterCard, VISA, PayPal, SOFORT en nog veel meer betalingsmethodes. Er zit altijd een geschikte manier van betalen voor je bij!

Hoewel we ieder product grondig controleren voordat we het opsturen kan het zijn dat een product toch defect is bij aankomst. In dat geval horen we het graag op de klantenservice en sturen we je een nieuw product op.

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16:00 uur van maandag tot en met donderdag worden de volgende werkdag geleverd met PostNL. Bestellingen geplaatst op vrijdag tot en met zondag, deze worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Je ontvangt vanuit PostNL een e-mail over wanneer het pakket is aangekomen in het depot.

Load More

Een andere vraag?